3 augusti 2011

Första ledtråden stickad

Det är inte lätt att läsa mönster o lägga upp stickning samtidigt som man ser på Miss Marple. Kanske jag repar upp detta och stickar på nytt, nu när jag vet hur man gör. Nästa "clue", ledtråd kommer först 8 augusti. KALen håller på hela augusti. Det finns en fan club för Westknit på Ravlery där denna KAL bl a diskuteras.När jag var ute o cyklade idag kollade jag dels om Emmaus på Ångpannegatan hade ngt kul. Visserligen hade de klädrea, men min garderob är örverfull. Det blev en liten vävd löpare. Kollade oxå om Hisingens hemslöjd öppnat efter semestern.
Det enda jag hittade som alternativgarn till min KAL var några nystan Drops Alpacka i fyndkällaren, 35 kr st. Provar nog med dem oxå. Brunt, inte för att det är min favvofärg, utan för att Stephen West föreslår brunt som sammanhållande garnfärg, eftersom han själv gillar det. Men han säger oxå att man kan välja hot pink. 

Det var faktiskt vad jag började med i morse. Ville nödvändigtvis få ihop en härva knallrosa med lime eller ljung o ngt mörkt, tills jag kom med ett antal härvor och bad maken om smakråd. Som vanligt var han avvärjande, "det är DU som ska ha det". Men när jag pressade, pekade han på den rosa o sa "ta bort den där". Och se, han hade rätt. Jag hade så hakat upp mig på den rosa att jag inte såg hur bra ljung, lime och rödlila klädde varann. 

3 kommentarer:

 1. ljung, lime och rödlila låter helt super snyggt!!! Åh det verkar som om du har massor av färger och garn...:-)...Skulle gärna komma och kika!!!
  Och eftersom jag är en faaaan av s.west hakar jag på med tror jag..:-)

  SvaraRadera
 2. Spännande att få följa denna... för väl se om även jag hakar på... det var ju riktigt roligt med en KAL...:)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig färgkombination du val!

  SvaraRadera