26 september 2011

Hämtade två böcker i lördags

Nu är det trångt i mina stick- och hantverksbokshyllor igen. Dessa två kompletteringar gjorde jag efter att ha läst igenom alla bu (negativt), bä (positivt) och kommentarer på Stickboksbloggen samt utifrån bibliotekslån. Har systematiskt lånat hem stickböcker jag varit nyfiken på och eventuellt köpt de jag verkligen vill ha. Det är många jag INTE vill ha i dessa Ravelry-tider.
Förut gjorde jag inte så, köpte mera på vinst och förlust och äger eller har haft stickböcker eller andra hantverksböcker som iofs är fina, men inte konsulteras särskilt ofta av mig. Sådan konsultering sker ofta som toa- eller kvällslektyr.
Vid flytten från Alingsås sålde jag flera fina böcker via Tradera vid olika tillfällen och ska evt göra det igen om jag inte lyckas bereda de nya plats.

2 kommentarer:

  1. Måste ju erkänna att jag tillhör gruppen VILL HA utan att TÄNKA efter om jag BEHÖVER.... Kan vara bra INSPIRIATION, tänker jag :) och köper.... Det blev 3 nya på Vävmässan i Borås...

    SvaraRadera
  2. Nåja, är inte alltid så klok som jag vill vara. Önskelistan på min Librarything är superlång : http://se.librarything.com/catalog/svenskulla Men när jag lyckats se en del IRL eller fått kommentarer som jag litar på känns det lättare att låta sig inspireras.

    SvaraRadera