1 mars 2011

Bägge mattorna klaraIMG_5961, originally uploaded by bildlek.
Så här blev det med den andra, avlånga mattan framför badkaret.

Har även virkat en blå "ask" som jag trodde jag kunde ha på hyllan framför spegeln, men den blev för bred, så nu står den med diverse paket ovanpå en hylla bredvid handfatet.

I helgen var jag på symässan i Kajskjul 8. Om jag har köpstopp på garn så får shopoholikern sitt lystmäte genom tyghamstring. Det blev en rejäl hög. Var där med min väninna på lördageftermiddag, men åkte tillbaka på söndagen. Dels var det 50 % på mina favoriter i kokt ull. Dels hade Italienska modetyger sådant jag letat efter på webben åtskilliga gånger. Elastiska tyger  supertunn ull eller silke. Här en bild på min hög.

På Claes Olssons i Nordstan skaffade jag bägge dagarna fler plastlådor till mina garner som ska skydda mot ovälkomna kryp.

Idag var jag i trakterna kring Linnégatan och shoppade än mer.

I en Brotherbutik, blev det ett klassiskt, stort syskrin att ha istället för en snickarlåda i plast vid TV-fåtöljen.

Och i den livsfarliga butiken Canvas blev det två böcker som inspirerar till alla möjliga textila kreationer där jag tänker mig bruka hela min maskinpark.


Allra sist en bild på en WIP till toarummet där kaklet är matt gulbeige-aktigt. Den kan inte bli lika stor som den runda blå, men ska få mer orange, rött, cerise o rosa innan den är klar. Tre eller fyra trådar i taget, som byts ut en o en efterhand. Virknål nr 6 så att det blir en fast struktur.

1 kommentar:

  1. Så snygga mattor. Jag tycker om kanten, det är så dekorativt. Och snygga färger!!

    SvaraRadera