16 december 2004

Arbetsterapi?


Hurraaaa! Igår lyckades jag sticka några rader på detta lilla stycke och idag resten. Klarar inte mer åt gången. För några dar sen klarade jag bara fyra maskor. Gipset tas bort 27 december. Har ingen annan avsikt med detta stycke än arbetsträning. Visst är jag duktig? Känns som om det finns ett stick-liv efter detta.

5 kommentarer:

 1. Stickning är en nära-livet-upplevelse.

  Underbart att se att du är på gång igen

  Ulla i norra Sverige som kikar in ibland och njuter av all ögongodis.

  SvaraRadera
 2. Hejsan igen

  Är det en filosofisk bok och/eller bok med beskrivningar?Bergman The knitting Goodess??????
  Ulla

  SvaraRadera
 3. Hej Ulla!

  NU var jag ju tvungen att "blogga in" ;-) Vilka fantastiska arbeten du har gjort. NOg för att jag har lagt märke till att du har burit vackra kreationer ibland, men jag har aldrig vetat att du tillverkade dem själv!!

  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Tack Norrlands-Ulla och Jessica. The knitting goddess är en blandning av new age, berättelse om hur författarinan började sticka och konkreta tips på hur man konstruerar grundmönster. Den är trevlig att läsa, men lite besviken blev jag nog. Däremot kunde jag inte lägga ifrån mig handpaint country som också bygger på berättlser, men av hur olika garnfärgare etablerar sig och med helt underbara bilder på proffsdesignade plag som det oxå finns mönster till. Den boken är mer än värd varje krona jag fick ge för den, dvs 262 kr från Amazon uk: http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/1893762033/qid=1103455625/ref=sr_8_xs_ap_i1_xgl/202-2479113-4015807

  SvaraRadera
 5. Tack Ulla för upplysningarna.Beställer omgående handpainted....

  Ulla i norra Sverige

  SvaraRadera