27 november 2004

Stickhanden obrukbar

 

Det var ett tag sedan jag uppdaterade nu. Och sedan i tisdags lär det inte bli något vare sig stickat eller färgat. Bröt handleden i blixthalkan - ganska illa. Får se om det blir operation. Och jag som börjat planera julklappar av alla mina nyfärgade garner - som är massor vid det här laget.
Jag hann få allt utom sammanfogningen till västen klart. Köpte ett hg underbart men dyrt silkegarn på Strikk i Göteborg för att blanda in i västen. Har kvar två nystan som nog räcker till en liten aftonbörs. 


Här syns silket som stickats in. Men vilken färg ska jag välja på det garn jag stickar ihop remsorna med - när jag nu kan sticka igen. Det blågröna eller det grönmelerade eller något helt annan enfärgat garn?
Här hade jag lagt ut remsorna till västen när jag trodde jag var klar. Såg då att det fattades två långa remsor till ryggen. Två tågresor till Götet - så blev även de klara. Hann bli färdig med dem och började på en julkappschal innan jag bröt handleden - utan för vår egen trapp!!!. Hopstickandet kvarstår på västen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar