19 februari 2006

Hjälp mig gärna välja!


Close up of the top
Originally uploaded by bildlek.
Behöver ngt nytt (har du hört det förr?) till en fest för bl a mig på jobbet på torsdag. Tog ner en av mina gamla UFO-korgar till TV-soffan och slutförde bålen på en top i garn (Salsa) och mönster från Garnstudio
Ska jag sticka ärmarna oxå eller behålla den som en ärmlös sommartopp? Ska jag ha svart eller gråbeige kavaj med kortkort kjol till? Klicka på närbilden så hittar du exempel. Eller ska jag köpa klänning? Med sjal över? Vet inte hur fina gästerna blir. Har inte sett inbjudan. Får väl fråga i morron. Det slutar väl med att jag köper nytt på onsdag. Tänkte dock att jag skulle sluta slösa så när jag nu har så mycket fint garn. Helst skulle jag ha velat sticka en multidirectional topi ngt av mina blanka silkegarner. Men de finast är väldigt tunna o tiden räcker knappast.

4 kommentarer:

  1. Jag tycker den svarta blir snyggast.... men det är min helt personliga åsikt.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att garnet är superfint. En kjol i samma kanske! (eller hel klänning)
    Inga ärmar.
    från en som inte stickar. Ännu.
    Trevlig fest!

    SvaraRadera
  3. oops
    dålig koll på datumet.
    Till nästa fest?

    SvaraRadera
  4. Tack alla för de goda råden! Festen har redan varit - den 27 februari. Det blev kavajen, svart snäv, kort kjol och den röda topen. Hade stressat för att sticka trekvartsärmar utan att inse att det skulle bli alltför tjockt med ärmar i bandgarn under kavajen, så det var bara att sprätta bort dem och virka i en kant runt ärmhålen. Så nu har jag lösa ärmar. Kanske jag sätter på dem igen och har topen utan kavaj, för den var väldigt snygg.

    SvaraRadera