5 september 2005

Färgningsorgie igen

Passade i helgen på i det underbara vädret att färga igen av det jag har på lager för färgning. Klicka på bilden så ser du fler färgningsbilder.
The Saturday dyeing orgy

6 kommentarer:

 1. Ååååh vilket underbart garn! Du har så otroligt läckra garner jämt!
  Jag köpte färg från Zenit för ett tag sen man har inte vågat använda dem än... tänk om jag gör fel och slösar bort både garn och färg? :-/

  /Ulrika K frånm sticklistan :-)

  SvaraRadera
 2. Friskt vågat är hälften vunnet. Testa med något tråkigt färgat garn. Beige och grått brukar bli utmärkt. Dessa var det. Det röda (om du klickar på bilden och kollar på Flickr var ett garn jag färgade tidgt o inte var nöjd med. Färgade helt enkelt över.

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  Detta är verkligen ögonfröjd.Så mycket vackert med olika garner dessutom för de verkar ha lite olika struktur också.

  Ulla i norra Sverige

  SvaraRadera
 4. Åh, jag håller med ovanstående 'talare' - mycket vackert. Tänkte passa på att fråga dig om du skulle kunna tänka dig att förklara hur du får dit länkarna till vänster i bloggen, jag förstår inte...
  Maria/mariasstickprojekt.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Håller just nu på med en knäpp halsduk med bara de yttersta trianglarna (enligt din halsduk). Är det dominostickning du lagt in i miten?
  ("Knäpp" kommer sig av att den inte är genomtänkt utan bara "blir" i fyra färger, så långt garnet räcker.)

  SvaraRadera
 6. Nej, det är inte dominostickning, det är Multidirectional knitting från Iris Schreier's bok: Modular knits. Man tar inte av tråden, plockar inte upp ny maskor.

  SvaraRadera