7 juli 2006

Eira och farmorulla

Eira Nadja Viola föddes 11 juni och är alltså tre och en halv vecka gammal på bilden. Det är en dam med många miner. Min top i tussahslike är stickad i fjor väldigt skön i värmen. Halsen var för vid. Har ändrat. Nu är den nästan för snäv.
Natasja, storayster på 18 som snart ska åka med mig till Skottland förklarade för Eira att detta är "farmrorulla". Ja det där med rulla stämmer ju. Vad i Skottland ska vi se? Var få tag på fina garner?

8 kommentarer:

 1. så söt hon är!

  Och toppen ser jättefin ut. Visst är det toppen när man kan ändra sina stickade plagg efteråt om man inte är nöjd.

  SvaraRadera
 2. Så mycket du hunnit med fast du haft sjå som farmor. Mycket fint du gjort och lilla barnbarnet är jättesöt

  SvaraRadera
 3. En riktig raring! Sen är Eira alldeles bedårande också... ;)

  SvaraRadera
 4. Söt topp och charmig bebis!!

  SvaraRadera
 5. Ulla, var, när och hur skall Du åka till Skottland. Nyligen hemkommen därifrån för 18:e sommaren dock inte i följd. Min erfarenhet säger mig att Du inte skall ha ngr stora förväntningar på garn. Jag ser mest acryl....Ha en skön resa, lyllo Du/Ulla i Ö-vik

  SvaraRadera
 6. You have a nice assortment of summer tops!! Nice stitch variations and great colors. And, of course, any summer top looks better with a sweet baby in front of it!!!

  SvaraRadera
 7. Dear Gail
  You promised to send your complete address in Barcelona, so I can send you leftover sockyarn.

  SvaraRadera
 8. Stort och hjärtligt grattis till din söta sondotter! Vilken tur att du kunde ändra halsringningen så du blev nöjd. Ibland är det inte förrän efter användning och tvätt som ett plagg visar sitt rätta "jag".

  SvaraRadera